Az ing specialista

Eterna

A cégről röviden: 1863 évben  alakult, tradicionális német cég.
A cég mottója: „mi nem  csinálunk semmi különlegeset, de amit csinálunk az különlegesen jó”
A cég filozófiája: Az ETERNA  márka 1963 óta a 100%  hosszú fésült pamut alapanyagból gyárt  ingeket. Alapanyagának magas színvonalát a kellékek és a varrástechnológia is garantálja, amely csak kizárólag az ETERNA cégnél található meg  Európában. A világon az egyedüli inggyártó, aki rendelkezik az ÖKO TEX Standard 100 plus, a legmagasabb Öko minősítéssel a ruházat és textilpiac területén. Igényes és különleges eljárás során készítik ki az ingeket a vasalásmentesség, illetve esetenként a sportosabb alapanyagoknál szükséges vasalás könnyített technológiával.

Az eterna ingek három kulcsfogalma

A kellemes közérzet, a kifogástalan minőség, a megbízhatóság
és  a  cég  arra  törekszik,  hogy   ezeket  az   értékeket még  tovább  bővítse.

Az  eterna  ingek  rendkívül  széles  körűen és  különféle  felhasználók   maximális  igényeit  elégítik ki  a klasszikus  városi viselettől a  kényelmes és divatos  un.  casual-változatig.

Az eterna minőség

Folyamatosan fejleszti a piaci igényeknek megfelelően
– a Lotus Shirt újító  nano technológiával készül. Kosztaszító, nem kell félni a foltoktól.
Cover Shirt– elfedi a tetoválást a munkahelyen, vagy az erős szőrzetet.
A magas minőség  ár/értékarányban áll, mely  szerint az ETERNA cég egy elismert, megbízható gyártónak és egyben  professzionális partnernek tekinthető.

„A jó közérzet a siker titka”

A comfort fit, a modern fit, a slim fit  és super slim szabással   az eterna  márka-tulajdonosa  lefedi a férfi-alkat   és korosztály, illetve felhasználási  terület minden   változatát:

A klasszikus eterna ingek az üzleti szférában igen kedveltek és ideálisak:  utazásra, napi irodai  viseletre kellemes és igényes öltözéket nyújt, ugyanakkor jó öltözöttséget és ezáltal jó  közérzetet is  biztosít.

A márka súlyt helyez a divatra, így  rendszeresen  kínálunk  modern  és  sportos anyagokat, amelyek követik a trend színeit,  szabásában  és  színvilágában  fiatalosak, dinamikusak . Azt a férfit  is megcélozzuk  a casual, sportosabb ajánlatunkkal, a” Performance” strech modellekkel, aki egyébként a business ingeket viseli munkahelyén.

A „premium„-kategória -„1863 by ETERNA” modelljeit  a legfinomabb  fonalból készült nemes  alapanyagokból kínálja az eterna , különleges kellékezettséggel. A kiváló minőségű prémium ingek CO2 semleges módon készülnek.

Az eterna minőség

A  vasalásmentességet a ETERNA cég egy erre alkalmas gépesítéssel, két nagyon igényes technológiai folyamat során éri el, mely nagyon komoly kontrollt is igényel, de csak ez a technológia tudja a permanens vasalásmentességet biztosítani. Az Etacol cégcsoporttól vásárolt  licenc alapján   a Cilander AG nál felhasznált eljárás  a legigényesebb és komplikáltabb, amit csak az ETERNA cég alkalmaz.
A vasalásmentesség  nemcsak a szó legszorosabb értelmében a „vasalásmentességet” kell hogy jelentse, hanem a hordási komfortérzetet és az igényes kinézetet is. Az ing ezáltal fényesebb, mint a nem vasalásmentes társai.

Fentiekben az ETERNA-ing  alapanyagának  különleges   előnyeiről volt  szó.

A továbbiakban   röviden arról   adunk  tájékoztatást,  hogy az alapanyag-szövet milyen   szövési fajtákat  képvisel. A  leggyakoribb  szövet az u.n. „vászonkötésű”, de gyakori a „köper”, az „atlasz” a „jaquard” szövetmintázat és természetesen az u.n. Tarkán  szőtt   csíkos  és  kockás  ingszövet. Nem   hiányzik  az eterna  palettáról  a  batiszt kötés sem, amely  az u.n Chambray-ként ismert. Vannak   továbbá   Oxford,  Fil a Fil Popeline, Pin Point, Diagonal  és csíkos  alapanyag-változatok  is bőségesen.

Röviden összefoglalva az  ETERNA-ing  előnyeit:

 • nemes megjelenés,  puha, selymes fogás, nagyfokú  nedvszívó képesség
 • vasalásmentesség/ komfortkikészítés/ csak mosni és viselni/
 • ÖKO-vizsgálat alapján az anyag nem allergizál, bőrbarát PH-értékű,
 • Európai termék-lánc optimális rövid szállítás és árviszonyok,
 • Két év garancia az alapanyagra és feldolgozásra
  • Optimális fekvésű gallérformák. A gallér alkalmazkodik a viselőjéhez és nem fordítva.
  • Gombfelvarrás könnyebb begombolást és tartósságot biztosit,
  • Gomblyuk: finom cérnával és elegáns kivitelben
  • A 6-7 öltés/cm  elegáns és finom inget jellemez,
  • ETERNA 3 különböző ujja-hosszat biztosit, mindenkit ki tud szolgálni,
  • Minőségi kontroll: nagyon szigorú, így a reklamáció 1% alatti

Újdonságaink, melyben egyedülálló kínálatunk van:
„never iron” a prémium ingeknél teljes vasalásmentességet biztosít
„COOL SHIRT”:  alkalmazkodva a felmelegedés által már megszokottá vált meleg nyári napok időjárásához az ETERNA COOL SHIRT finom, könnyű, nyári pamut alapanyagát egy innovatív eljárás során  hűvös közérzetet kínál viselőjének. Mindemellett vasalásmentes és  a jó szellőzésnek köszönhetően kevésbé izzad bele viselője.

Az   eterna  német  inggyártó  cég   1863-ban  kezdett inget gyártani.
A célkitűzése „A mi küldetésünk az, hogy a legjobb minőségű inget gyártsuk”