Divatja - egy életforma.

CARL GROSS

1925 óta a férfi divatban népszerű , innovatív, nemzetközileg ismert és növekvő  német családi vállalkozás.
Mitől férfi egy férfi? Milyen igényei vannak? Kollekciónkkal  a business elegáns öltönyöktől , zakóktól, kabátoktól egészen a sportos , casuel stílusig mindenre bőséges kínálatot tudunk nyújtani regular, modern és sharp fitben egyaránt. Mindig időtálló és aktuális. A modern idők funkcionális tulajdonságai az eleganciával párosítva ötvözik  „travel öltönyünkben”  a gyűrődésmentességet. Ezért a tulajdonságuk miatt közkedveltek gyapjú, vagy kevert szálasz variációkban egyaránt.
A finom kellékezettség, az első osztályú kidolgozás arról gondoskodnak, hogy darabjaiban  a szabóság kézimunka ereje érezhetővé váljon.
A 24,7 FLEX és a Recycling program képezik a kollekció innovatív részét. A 24,7 FLEX üzleti viselet & kényelmes érzés – a rugalmasság és kényelem, melyből széles választékot kínálunk.
Concept Green – a jövőben a cég fejleszti választékát az újrahasznosított anyagokból készített szövetekkel.

Carl Gross a prémium minőség

Carl Gross- egy évben két divat kollekciót bocsát a piacra.

Ezen kívül  egész évben az NOS Baukasten program is a rendelkezésükre áll. Ez a program Carl Gross és CG Club of Gent’s márkánál is megtalálható. Sok kiváló olasz neves alapanyagból kínált  lehetőségek szabadon engedik összeválogatni a zakó és nadrág méretállásokat, akinek erre igénye van. A méretpótlásnál mindig garantáljuk, hogy minőségileg és színben egyaránt egyezni fog az előzőekben már megrendelt és leszállított öltönyökhöz.

Prémium vonala a BLACK LINE, ahol a prémium olasz alapanyagokból válogathatunk, ez legmagasabb vásárlói igényeket elégít ki.
Prémium alapanyagok: Cerutti, Europeana, Ethomas, Guabello, Barberis, Harris Tweed