Sportos dzsekik

Redpoint

Funkció és Divat – Kanadai stílus, komfortosan

A Redpoint – német márka stíluselemeivel a világ izgalmas természeti szépségeihez hasonlóan a határtalan szabadságot és kalandot nyújt viselőjének. A széles választékú, sokoldalú dzseki, mellény, nadrág kollekció stílusosan mutatja a széles lehetőségeket és választékot.
A Redpoint a 30 év feletti korosztályt célozza meg. Azt a férfit, aki a natúr természetet képviseli, szeret kirándulni és keresi a kalandokat. Minden olyan érdeklődőnek ajánljuk, aki nem szeretne lemaradni az ötletes funkciós megoldásokról sem, ugyanis a Redpoint dzsekik eső, szél és hideg ellen speciális béléseket, víztaszító alapanyagokat, hegesztett varratokat biztosít a divatos, lezser fazonok mellett.
1979 óta a Redpoint kanadai életstílusával elkötelezett a férfidivat iránt. Innovatív újításokkal folyamatosan fejlődnek, ilyen például a praktikusan felemelhető cipzárzáródás a hosszabb dzsekiknél, vagy a könnyedén, egy kézzel összepattintható záródási lehetőségek.

Redponit

Érezd Kanada szellemét!

Pamut nadrágjai mint 5 zsebes, vagy svédzsebes fazonokban tetszés szerint rendelhetőek.

A Redpoint első osztályú minőségű, kiváló árfekvésű termékei több mint 23 országban és 800 üzletben kapható világszerte.

Kereskedő partnereink előrendelésen tudják megrendelni a modelleket, minden szezonban NOS kollekcióból tudja pótolni árukészletét.

Időpontfoglalás