Olasz divat

Elisa Cavaletti

Mitől egyedi és ízig-vérig olasz divat az Elisa Cavaletti?

Az Elisa Cavaletti fashion márka több évtizede nyújt komplett divatot a magabiztos és a temperamentumos nők számára. A márka sokszínű, keveredik benne a vintage a romantikus, lágy nőies stílussal. Ehhez hozzá járul az olasz tervező Daniela Dallavalle egyénisége, hogy a női vásárlók beleszeressenek és imádják viselni akár hétköznap, akár egy ünnepi alkalommal.
Kifinomult olasz tervező nő, sokoldalú alkotó, aki a ruhadarabokban a legtisztább anyag lelkét keresi, amit szenvedéllyel fűszerez. Daniela Dallavalle kifejezetten egyedi alkotásokat tervez, tisztelegve a tradicionális olasz divattervezés, a képzőművészet és az életfilozófia előtt. Az egyszerű darabokat ötvözi úgy, hogy a modern nő életét könnyítse meg, időt és energiát megtakarítva. Modelljei egyediek, minden egyes darab egy kézimunka, mely a Hölgyeket egyedivé varázsolja.

Ellenállhatatlanul nőies, az olasz divat keveredése a művészettel.

Színvilágára jellemző a sok  fehér mellett a tenger kék színek árnyalatai, a sárga naplemente színei, a korall piros, és a föld színek.  A tervező minden Hölgynek egyéniségének megfelelően megalkotja az elegáns, a sportos, a romantikus darabokat kollekciójában, kiegészítve selyem sálakkal, hozzá illő cipőkkel, táskákkal, ékszerekkel.
Méretezése megfelel az európai szabványoknak és egyes modellek „MAXI SIZE”- nagy méretekben is készülnek.
Várjuk előrendelésekre kereskedő partnereinket! A márka TOP 10 modelljeiből folyamatosan rendlehető árukészlettel rendelkezik egész évben, a készlet erejéig.