A férfiak klubja

Club of Gents

A CARL GROSS testvérmárkája (Creation Gross Gmbh) a CG, amely hétköznapokra, alkalmakra és egy életre szóló ünnepekre kínál elegáns ruházatot férfiaknak.
Kereskedő partnerinknek ajánljuk a CG öltönyöket minden korosztály számára, mix programmal, minőségi külső-belső kidolgozással., de egy slankabb vonalvezetéssel , szűkebb szárbőséggel és a nadrágoknál egy alacsonyabb felmenettel készülnek.

A CG – CLUB of Gent’s vásárlóinak kiváló ár-érték arányú terméket kínál. A márkát a részletekre való figyelem jellemzi, melyet a tervező sok apró finom díszítéssel és részletekben rejlő megoldásokkal ékesít  a kivitelezés során.

szabás: Super Slim, Slim Fit, Tailor Fit
anyagok: 100% gyapjú öltönyök Marsotto, Guabello, Barberis illetve kevert szálas kivitelben
méretek: 42-58, 88-110, egyes modelleknél 24-28 is

Club of Gents - egyedi vonalak

Prémium vonala a Savile Row nevet viseli, melyek 3 részes gyapjú öltönyök szuper prémium kialakítással. A CGYour own party” esküvői öltöny kollekciója „2 in 1”azaz hétköznapokon is viselhető alkalmi öltöny kínálatunk. 7 különféle színben kapható esküvői öltönyökhöz olyan kiegészítők rendelhetők, mint a mandzsetta, a nadrágtartó, a díszzsebkendő, alkalmi ing. A mai modern esküvői igényeknek megfelelően a mellények, csokornyakkendők színben harmonikusan illeszkednek az öltönyökhöz.

A márka jelenlegi kollekciójának témája Londonból ered, visszatérünk a 80-as évekre és a 90-es évek elejére, a BRIT-POP zenekarok idejére, mint az Oasis, a Blur számai szóltak, a szabadság és engedetlenség vágyaival. A márka impulzusai és inspirációi a City of Londonból erednek és olyan külvárosokból, mint a Shoreditch és a Hoxton. Feltétlenül meg kell említsük a Savile Row utcát amelyről a márkát elnevezték, ez London férfiruházatának fellegvára, ahol olyan férfiakat öltözködtek mint Gary Cooper, Bill Clinton.

CG különlegességei:
– kétsoros mellények óralánccal, nyáron széles választékban kínálunk len és kender alapanyagokból készült zakókat, öltönyöket.

Az öltönyök és zakók mellett színesítik a választékot, kabátok, jackyk, pólók, pulóverek, jeansek és különböző nadrág variációk.