A sportos elegancia

hajo JOY OF LIFE

1970-ben egy egyszemélyes vállalkozásként indult ez a német cég. Ez alatt az 50 év alatt egy dinamikusan fejlődő sikeres családi vállalkozássá fejlődött, aki jelenleg 85 munkavállalót foglalkoztat.

A Hajo cég összekapcsolja a divatot a magas minőséggel és a kedvező árral. Nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, ezért saját gyárat hozott létre Dél-Kínában ami megfelel a modern nemzetközi szabványoknak.
A cégnél mindig a divat, a minőség és a szolgáltatás magas színvonala áll a középpontban, ami egyenletes fejlődést biztosít.

Női kötött felsők, pólók, szoknyák és jackyk valamint egyedülálló minőségben gyártja a strech kötött/hurkolt jersey nadrágokat. Változatos színek és formák jellemzik a kollekciót, sokszínű kombinálási lehetőséget biztosít viselőjének.

STAY FRESH

A „mikrofaser” ami a férfi pólók alapanyaga, négyszer finomabb a pamutnál, háromszor finomabb mint a gyapjú, sőt a legfinomabb természetes szálnál is finomabb! A mikrofaserből készült textil puha, lélegző követi a test vonalát, ezért ideális viselet mindenkinek!
A mercerizált pamut és a mikroszál kombinációja révén a stay fresh® termékekkel nemcsak a legmagasabb szintű kényelmet és tartósságot érheti el, hanem a legkönnyebb kezelhetőséget is a vásárló.
Ezek a pólók göbösödést gátló réteget is tartalmaznak, valamint a magas pamuttartalomnak köszönhetően a STAY FRESH termékek különösen puha tapintásúak, bőrbarátok, légáteresztőek, elasztikusak és vasalásmentesek!

SMART-RELAXX®

A hajo smart-relaxx® egy speciálisan kifejlesztett, innovatív kötési folyamat a legmodernebb gépeken. „Intelligens” – mivel ez az innovatív kötéstechnika lehetővé teszi a különböző anyagok intelligens kombinációját: A külső oldal 50% legfinomabb merinó gyapjúból és 50% márkás akrilból áll. Ez biztosítja a termék összetéveszthetetlen megjelenését, puha tapintását és egyedülálló könnyű kezelését. „Relaxx” – mert a belső oldala azonban 100% pamut. Ez bőrbaráttá és puhává teszi a terméket. Ez a legmagasabb szintű kényelmet jelenti – még közvetlenül a bőrön keresztül is.