A tökéletes hálóruházat

hajo nachtmode

1970-ben egy egyszemélyes vállalkozásként indult ez a német cég. Ez alatt az 50 év alatt egy dinamikusan fejlődő sikeres családi vállalkozássá fejlődött, aki jelenleg 85 munkavállalót foglalkoztat.

A Hajo cég összekapcsolja a divatot a magas minőséggel és a kedvező árral. Nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, ezért saját gyárat hozott létre Dél-Kínában ami megfelel a modern nemzetközi szabványoknak.
A cégnél mindig a divat, a minőség és a szolgáltatás magas színvonala áll a középpontban, ami egyenletes fejlődést biztosít.

A KLIMA KOMFORT a nagyon finom pamut és mikró szál jól átgondolt keveréke, amit csak a Hajo cégtől kaphat a női és férfi vásárló egyaránt. Ugyanolyan komfort érzést biztosít, mint a STAY FRESH, bőrsemleges, légáteresztő, formatartó és vasalásmentes.

Fazonok teljes mértékben kielégítik a vásárlók igényeit. Speciális kínálatunkban  megtalálhatóak a férfi hálóingek és a rehabilitációs nadrágok is (oldal cipzárral ).

STAY FRESH

A „mikrofaser” ami a férfi pólók alapanyaga, négyszer finomabb a pamutnál, háromszor finomabb mint a gyapjú, sőt a legfinomabb természetes szálnál is finomabb! A mikrofaserből készült textil puha, lélegző követi a test vonalát, ezért ideális viselet mindenkinek!
A mercerizált pamut és a mikroszál kombinációja révén a stay fresh® termékekkel nemcsak a legmagasabb szintű kényelmet és tartósságot érheti el, hanem a legkönnyebb kezelhetőséget is a vásárló.
Ezek a pólók göbösödést gátló réteget is tartalmaznak, valamint a magas pamuttartalomnak köszönhetően a STAY FRESH termékek különösen puha tapintásúak, bőrbarátok, légáteresztőek, elasztikusak és vasalásmentesek!

KLIMA-KOMFORT®

Klima-Komfort®  A hálóruházatban 

Klima- Komfort ®- Das Original termékek tulajdonságai:

  • vasalás mentes
  • nedvesség áteresztő
  • bőrbarát
  • szárítógépben használható

Klima-Komfort® termékek a természetes pamut és a legfinomabb mikroszálas anyagok kombinációját jelentik. A pamut, bőrbarát és kényelmes viselet utcai vagy otthoni viseletként egyaránt. A Hajo cég kizárólag szuperfésült pamutot használ a hálóruha gyártásához. A gyártási folyamat során eltávolítják a rövid szálú pamutot és csak a hosszú szálakat használják fel. Ez garantálja a magas minőséget. A másik összetevő a mikroszál, amelynek legfontosabb előnye, hogy a ruha nem gyűrődik. A fonalakat egy speciális kötőgép segítségével úgy kötik, hogy a testtel mindig a bőrbarát pamut érintkezzen.