A városi divat

S4

A S4 márka képviseli a legújabb trendeknek megfelelő férfi felsőruházatot, letisztult formák, minőségi anyagok a modern férfiak elengedhetetlen viselete. Abszolút elegáns, urbánus, időtlen stílus megtestesítője. Legsikeresebbek a férfi kabátok az átmeneti széldzsekitől a téli kabátokig. A termék palettáján megtalálhatóak, a „City look” elegáns és a „Casual” modern poliészter töltésű kabátok ultra könnyű változatban, de vannak pehellyel töltött klasszikus töltésűek is, ezek PFC free textíliák, azaz nem tartalmaznak  üvegházhatást felgyorsító gázokat (polifluoroalkilok vagy perfluor-karbonok)(PFC). Az átmeneti kabátokat sokféle kivitelben gyártja az S4: levehető kapucnival, vagy fix kapucnival vagy anélkül. Keresettek a steppelt változatok is. Kedveltek a gyapjú férfi kabátok, amelyek stílusa szintén a legújabb trendeket fémjelzi, rövidített változat, illetve orkán szélfogó betéttel is kapható. Néhány modell az outdoor elvárásoknak is megfelelő funkciós kabát, vízlepergető alapanyagokból készül.

S4 A LEGÚJABB TREND

S4 Divatos városi felsőruházat férfiaknak

A fényvisszaverő apró díszítések a legújabb trendet képviselik, a kabát viseléséhez apró extrát nyújtanak, természetesen a biztonságérzetet is növelik.

Konfekció méretek: 48-64, 24-29, 98-114

Kereskedő partnereink előrendelésen tudják megrendelni a modelleket, minden szezonban NOS kollekcióból tudja pótolni árukészletét.

Időpontfoglalás