Középpontban a nő

FRANK LYMAN

Frank Lyman 18 évesen értékesítőként kezdte meg tevékenységét a divatiparban. Miután az első vásárlóit szolgálta ki, Frank Lyman már tudta, hogy a divat és különösképp a design iránti szenvedélye meghatározó lesz karrierje során.

A Frank Lyman márka nem csupán egy sikertörténet, de az évek során széles körben ismert, nemzetközi márkává nőte ki magát. Minden egyes ruhadarab érték, elbűvölő, ugyanakkor vakmerő alkotás. Kihangsúlyozza a nőiességet, csábtó és izgalmas megjelenést nyújt, még akkor is, ha csak egy tunikát és egy nadrágot ölt magára.

 „ Az a nő, aki az általam tervezett ruhákat viseli, magabiztosságot sugall, egy kicsit lázadó jelleggel pedig szeret egyedi lenni.”
Frank Lyman

A kanadai női divat

Frank Lyman kanadai márka folyamatosan biztosít új modelleket alkalmi és elegáns utcai viseletre egyaránt. Örömanya ruhák széles választékát tudjuk bemutatni kereskedőinknek 32-52 es méretszortimentben.
Nagyon kedveltek a ruhák, de a bő kollekció változatos színvilággal és fazonokkal kínál még TOP-okat, nadrágokat, jackyket, farmerokat, szoknyákat. Övek, táskák  teszik teljessé az öltözetet.

Lyman kollekció az estélyi- és koktél ruhák fantasztikusan elegáns kínálata. Szezononként a kollekcióban egyszer jelenik meg.
Folyamatosan gyártja a cég a legsikeresebb és legtöbbet utánrendelt modelleket. Ezekkel segítve kiskereskedő partnereinket a felmerülő azonnali választék bővítésére. Hetente újul meg ez a „Money style” kínálatunk, melyre e mailben kérhet folyamatos tájékoztatást.